Plaats nu GRATIS jouw FLIRT!

FlirtGeil

Plaats jouw flirt
Plaats flirt Members login

Flirt van Melleke98

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar flirt: Jij wil mij graag mijn eerste ervaring geven met een man. Je vind het niet erg dat ik nog nooit seks heb gehad en wil ook de tijd voor me nemen. Kun jij mij dan ook op mijn gemak stellen? Het is voor mij namelijk de eerste keer. Of word het voor jou ook de eerste keer?

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente chats

Plaats jouw chat

logo

Flirt nu online - selecteer een chat en reageer gratis!

logo

Flirt van de dag

18 December 2017

azilaaa

Flirt van Azilaaa
Geplaatst op 23-03-16 - 15:31

Leeftijd: 38 jaar
Woonplaats:

Haar flirt: Het gaat je om mij niet om mijn geld, je zoekt een echte relatie en geen vluggertje in een ranzige hotelkamer want dat gaat niet gebeuren. En ik heb wel graag dat er een normaal gesprek gevoerd kan worden. Je sociale klasse is niet van belang daar maak ik geen onderscheid in het gaat om het hart.

logo

Flirt in de buurt

Flirt in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over FlirtGeil | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.